Doneer

Met jouw gift aan midwives4mothers gaan wij vermenigvuldigen wat jij deelt. Want ons werk voor goede geboortezorg gaat over grenzen en generaties heen.

Het zorgt voor een sneeuwbaleffect dat steeds groter en indrukwekkender wordt. En steeds meer levens zal gaan raken en veranderen.

 

  • Met €15 stel je 2 verloskundigen uit Ghana en Sierra Leone in staat 3 maanden contact te onderhouden en een band op te bouwen.

 

  • Met €25 kunnen wij 1 week de huur betalen van een ontmoetingsruimte voor verloskundigen in Sierra Leone.

 

  • Met €50 kunnen wij 2 verloskundigen laten deelnemen aan een workshop, bijvoorbeeld over leiderschap, omgaan met de media en projectplanning.

ANBI-status

Midwives4mothers is een onafhankelijke stichting. Wij zijn daarom geheel afhankelijk van donaties. Door onze ANBI-status zijn je giften aftrekbaar van de belasting. Hiervoor geldt wel een drempel, deze is 1% van je verzamelinkomen.

Wil je je gehele gift af kunnen trekken? Dan kun je ons steunen met een gift die je van tevoren al vastlegt. Dit noemen we een periodieke schenking. Je zegt dan voor minimaal vijf jaar toe geld over te maken naar m4m. Vervolgens kun je jaarlijks het gehele bedrag in mindering brengen op je inkomen.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over periodiek schenken aan m4m.

13 + 5 =

Over m4m

Als goed doel zetten we ons in voor goede en respectvolle geboortezorg wereldwijd.

In onze projecten helpen verloskundigen elkaar om verloskundig leiders te worden. Op basis van respect en wederkerigheid. En zo alle verschil te kunnen maken voor moeders en baby’s.

In de afgelopen jaren hebben wij gewerkt in Ghana, Sierra Leone, IJsland en Nederland.

Doe je mee?

Heb je hart voor moeders en baby's?

Wil je bijdragen aan een betere wereld?

We verwelkomen je steun!

Doe mee als bedrijf

Doe mee als verloskundige

Doe mee als jezelf

Met dank aan onze partners

 

Contact

Midwives4mothers
Postbus 2001
3500 GA Utrecht
info@midwives4mothers.nl

NL88 ABNA 06 06 603 123
ANBI/RSIN: 82 28 377 66

Meer contactgegevens

Share This