Doneer

Met jouw gift aan midwives4mothers gaan wij vermenigvuldigen wat jij deelt. Want ons werk voor goede geboortezorg gaat over grenzen en generaties heen.

Het zorgt voor een sneeuwbaleffect dat steeds groter en indrukwekkender wordt. En steeds meer levens zal gaan raken en veranderen.

 

  • Met €15 stel je 2 verloskundigen uit Ghana en Sierra Leone in staat 3 maanden contact te onderhouden en een band op te bouwen.

 

  • Met €25 kunnen wij 1 week de huur betalen van een ontmoetingsruimte voor verloskundigen in Sierra Leone.

 

  • Met €50 kunnen wij 2 verloskundigen laten deelnemen aan een workshop, bijvoorbeeld over leiderschap, omgaan met de media en projectplanning.

Mijn gift voor goede geboortezorg:

Naam

E-mailadres

Bericht

Bedrag €*ANBI-status

Midwives4mothers is een onafhankelijke stichting. Wij zijn daarom geheel afhankelijk van donaties. Door onze ANBI-status zijn je giften aftrekbaar van de belasting. Hiervoor geldt wel een drempel, deze is 1% van je verzamelinkomen.

Wil je je gehele gift af kunnen trekken? Dan kun je ons steunen met een gift die je van tevoren al vastlegt. Dit noemen we een periodieke schenking. Je zegt dan voor minimaal vijf jaar toe geld over te maken naar m4m. Vervolgens kun je jaarlijks het gehele bedrag in mindering brengen op je inkomen.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over periodiek schenken aan m4m.

8 + 6 =

Share This